Vi försöker alltid erbjuda våra kunder den bästa shoppingupplevelsen i vår webbutik. För att du ska kunna använda alla funktioner i vår webbshop rekommenderar vi att du alltid använder den senaste versionen av webbläsaren.

Se därför till att du använder den senaste versionen av webbläsaren och att JavaScript är aktiverat. Om ett tekniskt fel uppstår vänligen prova att rensa webbhistorik, cache och cookies. Det vanligaste problemet är att något i webbhistoriken ligger bakom och "stör" din beställning.

Om du fortfarande har tekniska problem, vänligen kontakta vår kundtjänst Här