Efter din beställning skickar vi dig en orderbekräftelse via e-post.

Den innehåller de artiklar du har valt, din fakturerings- och leveransadress och den valda betalningsmetoden.

Du kan när som helst se statusen för din beställning på ditt kundkonto i avsnittet Ordrar/Beställningsstatus.

Om du inte har ett konto hos oss kan du kontrollera statusen för din beställning här: https://www.bikester.se/query-order.html.

Så snart din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post.