Vi har en självbetjäningsportal där du kan komma åt dina fakturor. Har du beställt med ett kundkonto eller som gäst?

Om du har ett konto:

1. Logga in på ditt kundkonto.
2. Gå till "Beställningar" sektionen och öppna önskad ordning.
3. Klicka på "Request invoice" så öppnas fakturan i en ny flik.

Om du beställde som gäst eller inte kan komma åt ditt kundkonto:

2. Ange ordernumret för (BSE....) och tillhörande e-postadress. Klicka på Skicka.
3. Klicka på "Request invoice" så öppnas fakturan i en ny flik.