När din beställning har skickats får du automatiskt ett leveransbesked från oss, som också innehåller en länk för att spåra leveransen av ditt paket (undantag är leveranser med Instabox och Budbee då de skickar SMS med spårningslänk när dom har mottagit paketet).

Vi skickar denna information till den e-postadress som du angav när du gjorde din beställning.

Aktiveringen av det så kallade spårnings-ID:t eller spårningsnumret kan ta upp till 24 timmar.

Du kan spåra ditt paket när som helst:

- med ditt trackingnummer hos vald transportör

- på ditt kundkonto i avsnittet "Ordrar".

- Om du inte har ett kundkonto hos oss kan du också se din beställning under "Beställningsstatus"

Om spårningen inte har ändrats på mer än tre dagar kan du kontakta vår kundtjänst Här för att få ett förtydligande.