Du väljer själv det fraktsätt och fraktbolag som passar dig när du lägger din beställning. I vissa fall kan vi tyvärr vara tvugna att ändra fraktsätt om det av någon anledning inte är möjligt att skicka ut din beställning med det frakbolag du har valt. I dessa undantagsfall får du ett mejl som informerar dig om ändringen samt ett spårningsnummer till din leverans. Läs mer om frakt här: https://www.bikester.se/fraktkostnader-leverans-leveranstider/2016.html