Tekniska problem vid beställning

• Vi vill erbjuda våra kunder en problemfri shoppingupplevelse i vår onlinebutik. För att allt ska fungera smidigt för dig, använd alltid den senaste versionen av din webbläsare.

Tips för felsökning av tekniska problem

• Starta om webbläsaren eller enheten.
    • Rensa cookies och cache i din webbläsarinställningar.
    • Prova en annan betalningsmetod.
    • Prova en annan enhet eller webbläsare.

Om du försöker många gånger i rad utan att lyckas kan vårt system blockera dig. Vi rekommenderar att du väntar 24 timmar innan du försöker igen. Om problemet kvarstår, vänligen kontakta oss med en skärmdump av problemet.