Återbetalning efter retur

• Om du har betalat med kreditkort eller via din internetbank kommer vi att behandla en återbetalning så snart vi har fått in returen.

Om du har lagt din beställning med Klarna-faktura men inte har betalat ännu och du vill returnera något, kan du välja ett av följande alternativ:

• Betala fakturan i sin helhet och vi kommer att behandla en återbetalning när vi har fått in de returnerade produkterna.
    • Anmäl retur på ditt Klarna-konto så kommer fakturan att pausas. När vi behandlar returen kommer din Klarna-faktura att uppdateras så att du bara behöver betala för de produkter som du bestämt dig för att behålla.