Rättslig garanti

  • Generellt hanterar vi alla reklamationer i enlighet med den lagstadgade garantin. Det viktigaste är att vi ska vara din första kontaktpunkt om du har problem med en produkt eller beställning.

    Vad är den juridiska garantin?

    Alla varor säljer vi med 12 månaders garanti och tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Om det visar sig vara fel på en produkt har du rätt att klaga och vi måste erbjuda reparation, rabatt på köpet eller leverans av ny produkt. Observera att oberoende reparationer som utförs utan vårt medgivande inte kommer att återbetalas.

    Den lagstadgade garantin gäller endast materialfel, d.v.s. tillverknings- och produktfel som existerar vid leveransdatum. Skador orsakade av felaktig montering eller användning, modifieringar, otillräcklig skötsel eller slitage är undantagna från garantin.

    Om du har upptäckt att det är fel på produkten du har köpt av oss

    För att skicka in ett klagomål, vänligen kontakta oss med samma e-postadress som du använde när du gjorde beställningen och ange följande information:

    Observera att det finns särskilda instruktioner för vissa produkter: - För THULE-produkter behöver vi en bild av batchnumret, som vanligtvis finns på en etikett på undersidan av produkten. - Reklamationer av GARMIN- eller WAHOO-produkter ska göras direkt hos respektive tillverkares återförsäljare. - Vid reklamation av träningsmaskiner behöver vi en bild av serienumret, som oftast finns på en etikett på produkten.

    • Ordernummer
    • Minst två bilder eller filmer — en av hela produkten och en annan som visar felet/problemet. Vi behöver även serie- eller ramnummer om produkten har ett.
    • En kort beskrivning av problemet och hur det uppstod.

    När vi har all nödvändig information kommer vi att registrera och behandla din reklamation. Vi kommer då att kontakta dig igen med ett urval av lösningar och/eller en beskrivning av nästa steg. Beroende på mängden förfrågningar vi får vid tillfället kan det ta lite tid att behandla reklamationen. Vänligen avstå från att skicka fler förfrågningar eftersom detta bara kommer att öka vår svarstid.

  • Fick du svar på din fråga?