Hur kan jag se min faktura?

• Du får alltid med ett fakturaunderlag som en bilaga till leveransbekräftelsen via e-post till den e-postadress som du angav när du gjorde din beställning.

Du kan också se den faktiska fakturan genom att logga in hos Klarna med BankID.

Klicka på knappen "Visa beställning"  på den ordern du önskar en faktura. Uppe i det höra hörnet väljer du sedan "Efterfråga faktura".

En faktura kommer då att skickas till den e-post adress du använde i din order.