Vad behöver jag för cykel för att cykla Vättern?

  • Att delta i Vätternrundan är en rejäl utmaning och att ha en cykel som är bekväm, lätt och snabb kan göra en stor skillnad för både din fysiska och mentala uthållighet. Visst är det möjligt att genomföra loppet på vilken cykel som helst – några deltagare har till och med klarat det på äldre militärcyklar – men för att säkerställa den bästa möjliga upplevelsen är det inte alltid det optimala valet för varje cyklist.

    För denna typ av långdistanslopp är en racercykel att föredra. Med sin lätta vikt, snabbhet och komfort är den en glädje att cykla på och kan verkligen vara avgörande för din prestation. När du står där i Motala, redo att börja din färd i gryningen, kommer du att vara tacksam för att du valde en cykel som ger dig de bästa förutsättningarna.

    Vi rekommenderar en racercykel från vårt sortiment, som är anpassat för att möta olika behov och preferenser. När du väljer storlek på din racercykel är det viktigt att den passar dig perfekt. Är du osäker på vilken storlek som är rätt för dig, eller om du befinner dig mellan två storlekar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vårt team av experter är redo att vägleda dig till det bästa valet för din cykelupplevelse.

  • Fick du svar på din fråga?