Vad bör jag välja för växelöra?

• För att säkerställa att du väljer rätt växelöra till din cykel är det viktigt att du har detaljerad information om din cykelmodell. Kännedom om cykelns märke, modell och årsmodell är avgörande. När du har denna information, kan du utforska vårt utbud av växelöron för att hitta en som matchar din cykel. Det är också rekommenderat att visuellt jämföra ditt nuvarande växelöra med bilderna av de växelöron som finns tillgängliga, då vissa tillverkare kan använda identiska växelöron för olika modeller. Genom att göra detta kan du försäkra dig om en korrekt passform och funktion för din cykel.