Hur får jag min spårsändare att fungera?

• För att säkerställa att din spårsändare för cykeln fungerar på bästa möjliga sätt, är det första steget att ladda ner den associerade appen till din smartphone. Appen är designad för att vara kompatibel med såväl iPhone som Android-enheter och är enkel att installera. När du har appen på plats, är nästa steg att registrera dig för ett abonnemang hos Bikefinder. I detta abonnemang ingår även en försäkring genom Moderna Försäkringar, vilket kan innebära specifika villkor som är viktiga att vara medveten om. Kostnaden för abonnemanget, som inkluderar försäkringsskyddet, varierar beroende på värdet på din cykel. Det är viktigt att poängtera att detta abonnemang erbjuder en extra säkerhetsnivå vid eventuell stöld eller skada på din cykel.