Passar alla ramskydd alla ramar?

• Innan du gör ett inköp av ramskydd till din cykel är det avgörande att du tar exakta mått på de sektioner av ramen som du vill skydda. Ramskydden kommer med angivna dimensioner i centimeter, vilket gör det enkelt för dig att hitta en storlek som passar din ram. Om du finner att skyddet är lite för stort kan du utan problem trimma det för en perfekt passform. Eftersom ramskydden är gjorda av plastmaterial är de flexibla och kan enkelt anpassas för att möta dina specifika behov. Ta fram måttbandet, mät din rams omkrets och välj det ramskydd som bäst överensstämmer med dina uppmätta dimensioner för ett optimalt skydd av din cykel.