Baklampa till pakethållare?

• När du ska välja en baklampa som ska fästas på din cykels pakethållare är det viktigt att först ta reda på avståndet mellan monteringshålen på pakethållaren. Detta mått är vanligtvis standardiserat till antingen 80 mm eller 50 mm. För att försäkra dig om att du väljer en lampa som passar perfekt, bör du mäta detta avstånd noggrant. I vårt sortiment specificerar vi skruvavståndet för varje baklampa, vilket gör det enklare för dig att hitta en lampa som är kompatibel med din cykel. Genom att följa dessa steg säkerställer du att du väljer en baklampa som inte bara är funktionell utan även passar snyggt på din pakethållare.