Var är min order?

  • När du placerar en beställning hos oss, strävar vi efter att behandla och skicka iväg din order inom 1 till 3 arbetsdagar, förutsatt att alla produkter finns tillgängliga i vårt centrallager. För cyklar finns det en monteringsprocess där varje cykel monteras, finjusteras och förpackas noggrant enligt en köordning. Normalt expedieras cyklar inom 24 timmar från det att de är klara i monteringsprocessen.

    Om någon av de beställda produkterna behöver hämtas från vårt externa lager, bör du räkna med en leveranstid på cirka 5 till 14 arbetsdagar. Så fort din order är paketerad och redo att skickas från vårt lager kommer du att få ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer. Med detta nummer kan du följa din beställnings resa via transportföretagen Bring eller DHL fram till din angivna leveransadress.

    Vi förstår att du ser fram emot din beställning och vi arbetar hårt för att se till att den når dig så snabbt och smidigt som möjligt. Tack för ditt tålamod och för att du valt att handla med oss.

  • Fick du svar på din fråga?