Kan man ha stöd och skärmar på en MTB?

• En mountainbike är specifikt utformad för att hantera terrängcykling, vilket innebär att cykeln är avskalad från extra tillbehör som kan fastna i grenar och annat under cykelturen. Detta bidrar till en smidigare och säkrare cykelupplevelse. Fästen för stöd och skärmar är ofta inte inkluderade för att bibehålla ramens styrka och hållbarhet, särskilt på högkvalitativa cyklar som är byggda för mer krävande cykling.

Trots detta finns det universella skärmar och stöd som är kompatibla med de flesta mountainbikes. Exempel på sådana produkter är Skärmset SKS Shockblade/X-Blade och Cykelstöd OXC MTB, som kan monteras på cyklar med 27,5 till 29-tums hjulstorlek. Dessa tillbehör är designade för att vara enkla att installera och använda.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar om skärmar eller andra tillbehör för din mountainbike, tveka inte att kontakta våra produktexperter för rådgivning och information. De är redo att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för din cykelupplevelse.