Är korgen enkel att ta av och på?

• Under de senaste åren har vi bevittnat en revolution inom design och funktion för cykelkorgar. Tack vare modern teknik finns nu flera sofistikerade och användarvänliga system för att montera cykelkorgar på cykeln. Med de nya snabbfästena kan du med lätthet och utan krångel fästa eller avlägsna din korg från cykelns pakethållare. Dessutom erbjuds lösningar som tillåter enkel upphängning på styret. För att få en klar bild av hur dessa fästs, rekommenderas att du studerar produktbilderna noggrant. Bland de mest framstående systemen hittar vi XLC CarryMore, Racktime Snapit och Atran Velo system (AVS), som alla erbjuder smarta och effektiva metoder för att göra din cykelkorg till en anpassningsbar och lättanvänd komponent i din cykelutrustning.