Vad är skillnaderna mellan Abus EaZy KF och USH ramfästen?

  • Abus EaZy KF-ramfästet är avsett för cyklister som föredrar enkelhet och snabbhet. Detta fäste är kompatibelt med ramrör som mäter mellan 28 och 36 millimeter i diameter. Dess största fördel är dess enhandsmanövrering – du kan enkelt "klicka i" låset på plats, vilket sparar tid och krångel. Dessutom kommer det med en plastklämma utrustad med gummiinlägg för att både skydda din cykels lack och säkerställa att låset sitter stabilt.

    TexKF är en specialversion av EaZy KF, designad för att komplettera Abus Granit Plus 640-låset. Den skiljer sig genom att använda ett textilmaterial istället för plast, vilket gör hela fästet lättare och därmed ett utmärkt val för detta specifika lås som är känt för sin lätta vikt utan att göra avkall på säkerheten. USH-fästet är synonymt med mångsidighet och kan anpassas för att passa nästan vilken cykel som helst, tack vare dess förmåga att fästa på ramrör med diametrar mellan 15 och 35 millimeter.

    USH-fästet monteras också med en plastklämma och tillåter dig att välja positioneringen av låset, antingen längs med eller inne i ramen. Till skillnad från EaZy KF-fästet, kräver USH att du använder båda händerna när du fäster och tar bort låset.

    Sammanfattningsvis erbjuder EaZy KF-fästet en snabb och enkel lösning för cyklister på språng som uppskattar snabbhet och bekvämlighet, medan USH-fästet ger en flexibel och universell lösning som passar en bred variation av cyklar. Båda alternativen är utformade för att hålla ditt bygellås säkert och stabilt när du inte använder det.

  • Fick du svar på din fråga?