Var ska jag sätta en bikefinder?

• För att montera spårsändaren på din cykel, följ dessa enkla steg:

1. Starta med att avlägsna handtaget på cykelns styre.
    2. Placera sedan Bikefinder-enheten försiktigt inuti styrets rör.
    3. Använd de två skruvar som följer med i förpackningen för att fästa enheten på plats. Se till att dra åt skruvarna ordentligt så att enheten sitter säkert.
    4. När enheten är fast, montera tillbaka handtaget på styret.

Denna spårsändare är utformad för att vara kompatibel med alla cykeltyper, vilket gör den till ett utmärkt val för alla cykelentusiaster, oavsett om du föredrar mountainbike, landsvägscykling eller BMX.