Hur monteras ridewrap?

  • Att sätta på ramskydd på din cykel är en effektiv metod för att bevara ramen i toppskick. Här är stegen du bör följa för att montera ramskyddet korrekt:

    1. Starta med att rengöra ramen noggrant på det område där skyddet ska fästas. Använd sprit för att avlägsna all smuts och oljiga rester. Det är också viktigt att tvätta dina egna händer för att undvika att överföra oljor eller smuts till skyddet.
    2. Avlägsna den skyddande filmen från ramskyddet. Blanda sedan ihop en lösning av en liter vatten och en halv milliliter milda barnschampo. Spraya blandningen jämnt över den klistriga sidan av ramskyddet.
    3. Fäst ramskyddet på cykelramen och arbeta från mitten och utåt med att jämna ut och trycka bort alla luftbubblor och överskott av vatten-shampoblandningen. Använd det medföljande verktyget för att få en jämn och fast anslutning mot ramen.
    4. Om ramskyddet inte anpassar sig helt efter ramens kurvor, kan du använda en hårtork eller värmepistol för att varsamt värma upp skyddet. Värmen hjälper till att göra materialet mer formbart så att det kan passa perfekt mot cykelramens former.

    Genom att följa dessa steg säkerställer du att ditt ramskydd sitter korrekt och ger optimalt skydd. Njut av dina cykelturer med förnyat förtroende, vetandes att din ram är väl skyddad.

  • Fick du svar på din fråga?