Hjälp, min shimanodator visar en felkod!

• Om din cykels display visar en felkod, kan du ofta identifiera och rätta till problemet på egen hand. Ett vanligt och enkelt åtgärdat fel kan till exempel vara att bara trycka på batteriets strömknapp för att återställa strömmen, se till att inte ha foten på pedalen när du gör detta. För en fullständig lista över felkoder och detaljerade instruktioner om hur du kan lösa dem, besök SHIMANO STEPS hjälpavsnitt. Där hittar du en felsökningsguide och information om felkoder, vilket kan hjälpa dig att snabbt komma till rätta med eventuella problem. Om du inte kan lösa problemet själv, tveka inte att kontakta oss för vidare assistans.