Vilka lås föredrar ni?

• För att ge din cykel optimalt skydd är det avgörande att välja lämpligt lås. Vi föreslår att du använder ett certifierat U-lås, som erbjuder robust säkerhet. För att förstärka skyddet, komplettera med en extra låsenhet såsom en vajer eller kätting, vilket möjliggör att du kan låsa fast cykeln vid stadiga föremål.

Om du är ute efter ett ännu starkare skydd, kan ett kättinglås vara det perfekta alternativet för dig. Det är designat för att stå emot inbrott och avskräcker effektivt potentiella tjuvar.

För dem som föredrar en lättare lösning kan ett ramlås tillsammans med en låsförlängning vara ett bra val. Ramlåset monteras direkt på cykelns ram och är smidigt för korta stopp.

Vi erbjuder också kompletta säkerhetspaket som inkluderar både ett godkänt lås och en matchande låsförlängning. Dessa paket är särskilt framtaget för att ge dig en omfattande säkerhetslösning utan att du behöver köpa tillbehören separat.