Vad bör jag tänka på när jag köper hjälm?

• När du står inför valet av cykelhjälm hos oss, kan du vara förvissad om att varje hjälm i vårt sortiment uppfyller de säkerhetsstandarder som krävs i vårt land. Det absolut viktigaste är att hjälmen faktiskt kommer till användning. Därför är vårt råd att du väljer en hjälm som tilltalar dig, både vad gäller design och komfort, snarare än att enbart inrikta dig på speciella tekniska egenskaper eller funktioner. En hjälm som du verkligen gillar är en hjälm som du kommer att bära.