Hur tillämpar jag min cykelförsäkring?

  • När du förvärvar en cykel genom oss, erhåller du automatiskt en tre månaders kostnadsfri cykelförsäkring från Solid försäkring. Detta är en kompletterande service som du kan välja att utnyttja för extra trygghet. För att aktivera försäkringen, vänligen skicka ett e-postmeddelande med ämnet "Cykelförsäkring" till vår support. Inkludera ditt ordernummer och ditt personnummer i meddelandet. När vi har behandlat din order och genomfört registreringen, kommer vi att skicka en kopia av registreringsbeviset till dig via e-post. Var medveten om att detta kan ta några dagar.

    Vad täcker då Solid försäkring?

    • Självriskeliminering: Om din cykel skulle bli stulen och din hemförsäkring täcker kostnaden för en ny cykel, kommer Solid att ersätta självrisken upp till 10 000 kronor. För elcyklar gäller detta även för stöld av batteri.
    • Stöldskyddsregistrering: Din cykel kommer att vara registrerad i Solids cykelregister. Om din cykel skulle bli stulen och sedan återfunnen av polisen, underlättar detta för dem att kontakta dig.

    För ytterligare information om försäkringen och dess fullständiga villkor, rekommenderar vi att du läser mer på Solid försäkrings hemsida.

    Vi hoppas att denna försäkring ger dig en ökad sinnesro och låter dig njuta av din cykling till fullo.

  • Fick du svar på din fråga?